Hvad inspirerer KADAVER?

Vores blog er inspiration, værktøjer og alt muligt andet spændende indhold om kreativitet, branding og content marketing!

Papir
selfie

“Men hvordan tager jeg mit bedste selfie?” Overvejelser, som du skal gøre dig, inden du tager dit selfie. Se hvordan drengene inde fra Kadaver får taget sine bedste selfies:

SoMe kommunikation

Ekaterina Krarup Andersen aka Scandinaviens Snap Dronning var inde og besøge Kadaver på Christianshavn for at give os nogle fifs og tricks til, hvordan man bedst agerer på SoMe’s. Fra at blive framing som en “dumb bitch”, til faktisk at vinde over 400 følgere om dagen, giver Ekaterina sit bedste bud på, hvordan man bliver en stor SoMe’er.

Instagram marketing

RAISE YOUR INSTAGRAM GAME TO THE FULLEST. 10 musthave apps som du SKAL kende til dine ‘grams’.

DeeDee Money

De sidste 4 uger har jeg (DeeDee) brugt min tid sammen med de fantastiske drenge inde på Kadavers kontor. Det har været en lærerig tid med produktion af interviews, projektkoordinering, SoMe og fede filmprojekter. Den næste uge kan i se 4 blogindlæg, som handler om SoMe, jeg har udarbejdet herinde på Kadaver’s blog. STAY TUNED PEEPS

Love from DeeDee Money

Employee Advocacy

Som virksomhed slås man med mange andre om synligheden. Hver dag, 24/7. Internettet vokser med enorm hast, men samtidig kan vi som mennesker ikke konsumere mere indhold ad gangen. For at nå længere ud med ens indhold kan man bruge Employee Advocacy.

SoMe indhold

Indhold kan være mange ting og det er ikke alt indhold der passer til den enkelte virksomhed. Har man f.eks. en kompleks problemstilling, kan det være en god idé at lave en lille film, som helt enkelt fortæller historien og linker videre til baggrundsmaterialet, som målgruppen så kan dykke ned i.

Ad Mockup

Din nye content planen er lagt og mangler kun at blive sendt til godkendelse. Men den ser ikke særlig imponerende ud mens den ligger der i Excel arket. Desuden ville det være rart at se hvordan din annonce rent faktisk kommer til at se ud, når den engang er lagt ud på Facebook.
Tillad mig at introducere Ugens Tool fra Kadaver. De gode folk fra AdParlor har nemlig skabt et værktøj der kan spare dig for meget hovedpine. Ad Mockup Generator kan generere mockups af alle former for annonceformater og opslag til hhv. Facebook, Instagram og Twitter.

Annoncering på LinkedIn

LinkedIn er uden sammenligning verdens største professionelle netværk med over 430 millioner brugere fordelt over hele verden, heraf befinder lidt over en million sig i Danmark. Det kan derfor være utroligt interessant at annonce på LinkedIn fremfor andre sociale medier da du her har helt andre muligheder for at målrette de personer du gerne vil ramme.

Tawk.to

Savner du også en nem måde for at komme i kontakt med besøgende på dit website? Så er Tawk.to det værktøj du står og mangler!

Gamification framework

Her hos Kadaver har vi arbejdet en del med gamification efterhånden, vi har derfor lavet et lille framework til os selv, som vi gerne vil dele med jer kære læsere samt andre tips og tricks.

Slack – et kommunikationsværktøj udviklet til teams, der samler al din interne kommunikation ét enkelt sted. Efter lanceringen i februar 2014 er de blevet den hurtigst voksende B2B applikation nogensinde med over 3 millioner dagligt aktive brugere.

Kom til Danmark hyggeligste netværksarrangement – Likemind handler om god kaffe, inspirerende samtaler og om at møde interessante mennesker i uformelle omgivelser.

Instagram analytics

Instagram udgiver endelig et værktøj der vil gøre dig i stand til måle på dit hårde Insta-arbejde. Med de velkendte features du kender fra Facebooks analyseværktøjer, burde det være lige til at dykke ned i. Kadaver giver dig her en hurtigt gennemgang.

Snapchat analyse

Du har snappet, doodlet og skabt cool “behind the scenes”-montager. Men hvad så nu? Hvordan måler du dit hårde slid? Få gode råd her.

Snapchat partners

Snapchat har fart på for tiden og netop derfor har folkene bag banket speederen i bund, sat den i højeste gear og rullet deres længe ventede advertisement platform ud – Snapchat Partners.

Gamification

Gamification er all the hype nu om dage, men hvad går det nu lige ud på? Vi har samlet nogle af de mest succesfulde cases skabt af Kadaver hvor gamification indgik som en del af kerne konceptet bag kampagnerne.

Snapchat Guide Thumbnail

Video marketing bliver større og større! Snapchat stormer fremad, så nu er spørgsmålet – burde din virksomhed være på Snappen?

Video til content marketing strategi

Det er vigtigt at være meget præcis i sin intention med de videoer, man laver. Det er helt fint, hvis man bare gerne vil have så mange som muligt til at se dem, men man kan også få mange andre værdifulde interaktioner ud af aktiviteterne.

Video til content marketing

Film virker, og det er fremtiden. Det har du sikkert hørt mange gange, men hvordan skal man tilrettelægge sit indhold og distribuere det, så man får det bedst mulige udgangspunkt? Læs med her og dan dig et indtryk af de muligheder du har for at øge effekten af dine visuelle marketing-initiativer.

Events og kundearrangementer

Til vores sidste event sammen med IIH serverede vi derfor champagne og hindbærbrus sammen med hindbærsnitter til morgenmaden…

Employee Advocacy

Hvad er Employee Advocacy, og hvordan kan du implementere det i din virksomhed?
Kadaver har udarbejdet en guide over hvordan man kommer igang med implementeringen.

YouTube nyt annonceformat

Bumper ads formatet er et nyt seks sekunders videoformat, som bliver solgt gennem Adwords auktion. Det nye seks sekunders format er målrettet de kortere videoer på Youtube.

360 graders video

Youtube har offentliggjort, at de nu også understøtter 360 graders live streaming af video. Det betyder, at du i fremtiden, som virksomhed kan give dine brugere og fans en helt unik oplevelse.

Facebook Livemap

Facebook satser mere og mere på livevideo og tilbyder nu, ligesom andre livevideo platforme som Periscope og Meerkat, brugerne mulighed for at sende live fra deres profil.

Facebook Canvas

Get started with Facebook Canvas: A visual, creative and immersive brand experience on Facebook that guides your fans towards a click, purchase, download, sign-up and much more!

Forbrugerrådet TÆNK

TÆNK vil gøre op med bankernes jungle. Derfor har vi lavet kampagnen “Tænk hvis det med småt stod med stort” sammen med dem. I kampagnen bliver der sat fokus på bankaftaler uden pis. Sådan som det burde have været altid.

Motiverende venner

DATA for good har netop udgivet en artikel som berører en interessant vinkel på tidens store fitness bølge – og især alt det gear der følger med…

Superhelte på krus

I dag er en lidt sløv dag på bloggen, så vi smider lige lidt fantastisk tidsfordriv efter jer! Vi sidder nemlig og savler lidt over de her illustrationer, som kombinerer to af vores yndlingsting; (kaffe)kopper og superhelte!

Fremtidens sneaker

Fremtidens teknologi rykker længere og længere ind i vores hverdag. Det gælder ikke kun for vores elektroniske produkter, men også vores påklædning!

Forelsk dig i Japan

På en eller anden måde , indfanger den række af GIFer udviklet af Tumblr bruger 1041uuuden skønheden og dikotomien af japansk hverdag. Måske det har noget at gøre med den helt nostalgiske 8-bit behandling?

Real life emoticon

Designeren Peechaya Burroughs, der er baseret i Sydney, begyndte en serie om fødevarer emojis via sin Instagram-konto: “Emoji in the wild”.

The Lily Camera

Her på kontoret er vi svært glade for selfies og gadgets – vi kan lige så godt indrømme det. Derfor er det her lidt af en hellig gral. Lilly er nemlig det første kast og optag kamera!

Indkøb real-time

I USA bliver der købt for 6,1 millioner dollars i minuttet. Hjemmesiden retail.com har samlet et dynamisk overblik over alle de køb, og skabt et (uhyggeligt) billede af et land der konsumerer med en hast der er næsten ubegribelig

IKEA - Soft toys for education

IKEA søsatte tidligere på året en konkurrence i alle deres varehuse, hvor børnetegninger skulle laves til vaskeægte tøjbamser. 10 tegninger blev udvalgt, og er nu sat i produktion.

Dagens inspiration

Fubiz har fået os helt op af stolene! De har lavet en hjemmeside der kæler for sanserne, og opfylder kriterier for en møg lækker hjemmeside. Sindssygt inspirerende! Flot arbejde, Fubiz.

Supermoren bag superhelten

Forfatteren Dannis Liu har skabt en helt ny vinkel på superhelte tegneserier. Liu har nemlig skabt tegneserien “Raising Dion”, som handler om stadiet før en superhelt bliver en superhelt.

Around the World with type

Endnu en gang finder Fubiz vej til vores “dagens inspiration”. Denne gang er det i form af to designstuderende fra Indien, Rigid Sarthe og Payal Jagwani, der har skabt en serie med titlen “Around the World with type”

concept kitchen anno 2025

I slipstrømmen på mulige fremtidsscenarier, har IDEO udgivet en video med deres bud på hvordan vores køkkener vil udvikle sig i fremtiden! Og det er ikke bare vildt – det ville kunne få selv Uffe Elbæk op af stolen, for det er for crazy, man!

Tidal vs. Spotify vs. Apple

Ville du kunne høre forskel på lyden der afspilles i henholdsvis Spotify, Tidal og Apple Music? The Verge har udfordret en gruppe musikfans, og stillet dem netop det spørgsmål.

BBQ kulturen

Uncle Grey har lavet en en sindssygt gennemført film for Weber til deres sidste nye kampagne. En film der bringer seeren gennem alle aspekter af BBQ verdenen.

Krigen mellem Apple og diverse Android baseret teknologi har været igang længe efterhånden, men nu har Apple sat ind hvor det gør ondt – ved at lave en app der gør skift fra android produkt til Apple let som en leg.