‘How to take the best Selfie’

af Denise Persson

“Men hvordan tager jeg mit bedste selfie?” Overvejelser, som du skal gøre dig, inden du tager dit selfie. Se hvordan drengene inde fra Kadaver får taget sine bedste selfies:

Vinkler

Vinkler er en af de absolut vigtigste overvejelser at gøre sig forinden du tager et selfie; Capture a good angle. Prøv at eksperimentere med forskellige vinkler for at vise dine bedste sider. Eksempelvis kan du dreje dit hoved en anelse til højre eller venstre for at opnå en fladere vinkel. Du kan også tage dit selfie oppefra, hvilket vil resultere i, at dine øjne ser større ud og næsen synes mindre. På den anden side kan du også ende med en unaturlig posering, da en overposering af denne art vil fremhæve din kavalergang. Så find dine gode sider af dig selv og tag dit selfie ud fra de vinkler, der er mest afbalanceret og symmetriske.

 

Lys

Solide lyskilder er absolut number one rule og super vigtigt i forhold til fotografi, og her er selfies ikke anderledes. Naturligt lys er det mest flatterende af slagsen, så hvis det er muligt, så tag dit selfie i nærheden af et vindue eller udendørs.

Overvej disse faktorer i forhold til lyset når du skal tage et selfie:

  • Hold solen eller en anden lyskilde foran dig, måske en smule over øjenhøjde for at få det mest flatterende skud. Lyset vil lysne og blødgøre dine features. Hvis lyset er bag dig eller kommer fra siden, vil du skabe skygger i billedet, hvilket kan se forvrænget ud.
  • Naturligt lys gør farverne mere trofaste end kunstigt lys, men du kan bruge kunstigt lys til at fylde skygger ud med. Det er også værd at nævne her, at de fleste nyere kameraer har farvekorrektion, som kan hjælpe dig lidt på vej.
  • Brug ikke flash hvis du kan undgå det. Det skaber en blænding i din pande og kan forvrænge dit ansigt/udseende og muligvis give dine selfies ”the red eye effect”
  • Du kan købe selfie light cases til din telefon som kan hjælpe dig med lyset ved dårlig belysning. LINKS: https://lumee.com https://www.amazon.co.uk/Ocathnon-Selfie-Samsung-Blackberry-Motorola/dp/B0176AYJ4Y

 

Lokation

Find en lækker baggrund hvis muligt. Dog må det ikke være forstyrrende i billedet. Rod, skrald og forstyrrende objekter er NO GO. Du kan sagtens tage dit selfie i offentligheden hvis du er selvbevidst, for jo flere mennesker jo mere liv bliver der skabt i billedet, men det må ikke være forstyrrende for billede og tage fokus fra dig

Du er spotlight også selvom, der er andre i billedet. Der er ingen regel der siger, at du er nødt til at være alene på et selfie. Det kan være søskende, din mor, dyr, produkter etc. som du kan have med dig i billedet. Billedet vil dog ikke være så kontrolleret, men det vil være interessant og muligvis sjovt at se på samt at dele, da de personer eller virksomheden, hvor produktet er fra også vil dele dit selfie.

 

Eksperimenter med filtre

I dag findes der et hav af forskellige hjælpe-apps som kan gøre billedet yderligere interessant. Det er dog ikke alle filtre, der er gode for det rigtige selfie, så leg med muligheder før du beslutter dig. Når det er sagt, skal du bruge fotoredigering med omhug. Hvis dine redigeringer ikke ser helt naturlige ud, så lad vær med at anvende filtret.

LINK TIL MUST HAVE APPS

 

Udtryk

Udtryk er også vigtige i forhold til selfies og man går aldrig galt i byen med et smil. Hvis du gerne vil være mere alvorlig i dit udtryk, eller et mere køligt udtryk er dette selvfølgelig også en mulighed. En lukket mund kan være ligeså relevant, autentisk og flatterende som en bred griner.

Uanset hvad, er et smil en af de mest værdsatte og charmerende udtryk, du kan bære.

En måde at gøre det ser mere virkeligt er at forsøge at fange dig selv, når du føler en følelse.

 

RULE NUMBER ONE

TAKE AS MANY SELFIES AS POSSIBLE SO YOU HAVE SOMETHING TO CHOOSE BETWEEN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *