Kom til netværkseventet Likemind

af Søren Bo Steendahl

Lyder det som en god plan at starte din fredag med en god kop kaffe og interessante samtaler med ligesindede? Så burde du tage til netværkseventet Likemind. Hver 3. fredag i mnd. afholdes netværkseventet Likemind i hyggelige omgivelser hos din nye ven. Se Facebook siden https://www.facebook.com/lmcph hvor der altid er en opdateret event til næste arrangement.

Søren Bo Steendahl, digital direktør i Kadaver har stået bag netværks arrangementet Likemind lige siden april 2009 i København. Han bragte konceptet til Danmark under Likemind paraplyen, efter at have deltaget i et LikeMind event i New York tilbage i 2008. Sidenhen er det blevet drevet videre af andre ildsjæle heriblandt Kenny Møller. Du kan læse hele historien her hvis du skulle have lyst.

Hvornår og hvordan?

Det foregår den 3. fredag i måneden hver måned fra kl. 8.00 til 11.00 på cafeen “Din Nye Ven” i København og på “Lynfabrikken” i Århus. Du kan finde Likemind CPH på Facebook her og på Twitter. Du også komme til Likemind i Horsens og Aalborg. Hvis du er ude i den store verden er der også en international oversigt over alle Likemind events som du kan se her.  

5 gode grunde til at stå tidligt op og netværke til Likemind.

  • Inspiration – Når samtalen flyder og der bliver udvekslet ideer, forretningsplaner, koncepter og gode historier så kommer inspirationen helt af sig selv. Man går altid fra Likemind med nye ideer til hvordan ens projekter skal tage form eller, ser nye muligheder i fremtidige projekter.
  • Connections – Du ved aldrig hvem du møder og hvordan den person kan være til gavn for dig. Hvem ved, måske møder du din næste forretningspartner!
  • Feedback – Hvad end du arbejder med så kan feedback og et nyt perspektiv hjælpe dig på vej.
  • Motivation – At lytte til andres ideer, tanker, planer og drømme kan motivere dig til at arbejde endnu hårdere for at nå dine mål. Husk at motivation er den stærkeste ressource vi besidder.
  • Networking skills – Det er gratis og en kompetence der er utrolig værdifuld. At sige til fremmede og starte en meningsfuld samtale kan være vanskeligt for nogle. Det er derfor en rigtig god idé at tage til Likemind og træne dine netværks evner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *