Er du klar til Mixed Reality??

af Martin Villadsen

Virtual, Augmented – og nu Mixed reality?? Hvad er det for noget med alle de virkeligheder og hvad kan det bruges til? Hvis du er rundtosset kan vi godt forstå det! Derfor vil Kadaver, i denne omgang, tage dig i hånden og give dig et overblik over hvad mixed reality er og hvor stor betydning det vil få for vores dagligdag i fremtiden.
– Spend hjelmen og lad være med at kigge ned!

Vi vil anbefale dig, at læse vores tidligere blogindlæg om augmented – og virtual reality, før du giver dig i kast med mixed reality, klik herunder:

Hvordan virker det?

Mixed reality tager det bedste fra virtual – og augmented reality. Det er derved muligt, at benytte begge teknologier på samme tid – forvirret??! Kig med herunder og se mulighederne, med Windows nye HoloLens brille.

What’s the fuss all about?

Med mixed reality bliver der altså skabt en helt ny platform og mulighederne er dermed utallige. Som den ovenstående video viser, behøver personer ikke være i samme rum for at kommunikkere. De kan komme fra lande og byer rundt omkring i verdenen. Så hvis du er træt af skype møder, så glæd dig til fremtiden!

Uddannelsesmæssigt vil det være et brugbart værktøj i mange brancher, f.eks. læge, arkitekt og ingeniører, som kan hjælpe med at visualisere komplekse problemstillinger eller designs.

Dette åbner også dørene for nye måder, at producere content indhold på, f.eks. realistisk 3D gaming, musik eller sport events igennem mixed reality. Når mulighederne for content indhold bliver flere, bliver det også svære for brands, at opnå loyalitet, samt engagere og aktivere målgruppen.

Med denne nye teknologi, hvem behøver så overhovedet tv-skærme, computere, tablets og smartphones??
Mulighederne er næsten uhyggeligt store med mixed reality!

Hvis du vil læse om flere spændene nyheder, klik ind på kadavers blog og læs mere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *