Instagram marketing: Raise your Instagram GAME!

af Denise Persson

Instagram marketing: 10 MUSTHAVES apps til din at raise dit Insta Game

WhenToPost: Med denne app kan du finde ud af, hvornår det er bedst for dig til at poste dit ’gram’. Når man poster et ’gram’ er man interesseret i, at ens følgere rent faktisk ser sit ’gram’. Appen udfører statistik på hvornår dine følgere er mest aktive og hvornår det derfor er bedst at poste. Derfor er det et must-have værktøj for alle med en Instagram konto. På nuværende tidspunkt er appen gratis.

skaermbillede-2016-10-27-kl-14-33-34

Phhhoto: Phhhoto er en app, der lader brugere optage levende billeder aka. GIF. Måden hvorpå du tager et billede er super let. Du trykker på en knap, som så vil tage 5 billeder lige i træk. Derefter opretter appen en GIF fra disse fotos ved at cykle gennem dem frem og tilbage, hvilket er dit Phhhoto. Post nu på Instagram. Appen er gratis.

minimoney

VSCO: VSCO en forkortelse af Visual Supply Company. “VisCo” er egentlig et billedredigeringsprogram, du kan redigere dine fotos i. Det som gør, at denne app adskiller sig fra andre redigeringsprogrammer, er dets overlegne billedteknologi. Du kan vælge ud fra et udvalg af VSCO mest populære pre sets eller fra en serie af eksklusive indstillinger udviklet i samarbejde med bl.a. MTV, Opening Ceremony, etc. Appen er gratis.

skaermbillede-2016-10-27-kl-14-33-07skaermbillede-2016-10-27-kl-14-41-06

Layout by Instagram: appen giver brugeren mulighed for at lave sweet, unikke layouts, ved at remixe brugerens egne billeder.  Vælg det layout, du bedst kan lide, og rediger det derefter. Ud over kamera rullen er der nu og tilføjet en photobooth. Tryk på den for at starte en nedtælling, som brugeren med det samme vil se i et layout. Appen er gratis.

xzwd7932

A color story: Denne app er genial, specielt hvis man godt kan lide at tage billeder med masser farver ligesom jeg. Med denne billedredigeringsapplikation, kan du skabe helt nye billeder med alle de fede features, der er at finde. Teknikker fra Photoshop er blevet repliceret over i denne app, hvilket gør, at den brede vifte af filtre og andre features kan skabe et helt nyt look i dine billeder. Leg med farve teknikker og effekts på et nyt niveau. Appen er gratis. Tilkøb kan være nødvendigt.

skaermbillede-2016-10-27-kl-14-34-03skaermbillede-2016-10-27-kl-14-34-16

Cinepic: Er en videocollageapplikation. Du kan kreere 15 sekunders videoer på en ny og anderledes måde. Det er egentlig meget simpelt; du vælger et eller flere billeder, der bruges som baggrund og så vælger du dit antal videoer. Ud over det har appen et musikbibliotek, så du rent faktisk kan ligge din video ud med musik, uden at skulle bekymre dig om rettigheder. Appen er gratis. Tilkøb kan være nødvendigt.

Perfect 365: Appen her udbyder indbygget ”skønhed” modes med forskellige filtre og værktøjer. Kan udglatte hus, ændre størrelsen på dine øjne eller fordreje dit ansigt. Appen er gratis. Hvis man er en selfie junkie man kan også købe appen Facetune ($ 3,99 på iOS og Android) som kan airbrush din hud og blege dine tænder.

effect

 

ny-gif effect3

Fused: er en app, der tillader dig at blande billeder og videoer sammen på en fantastisk ny måde. Den leveres med et stort maskeringsværktøj og masser af ”blend” indstillinger, der hjælper brugere med at bruge et foto som baggrund, og overlægge et andet over det, for at skabe noget virkelig original. Appen er gratis.

Font Candy: Er en app, der gør, at du nu kan tilføje typografi til fotoer. Samtidig kombinere det med kunstfærdige filtre, cool klistermærker, billedrammer og illustrationer til at hjælpe dig lave smukke, rige og kreative fotos. Appen er gratis.

Dubsmash (old but good): Er en app, der kombinerer eller ”smadrer” videoer, der optages med indspillede lyde; også kaldet dubs. Dubsmash er designet til at optage øjeblikke til lyde, sange, berømte citater, linjer fra film, og lignende. Mens den primære hensigt med denne app er at læbe, synkroniserer til det dub, du har valgt og det er her KUN din kreativitet er grænsen. Appen er gratis.

 

Er du interesseret i at læse om flere Instagram features, klik her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *