Ugens Tool – Ad Mockup generator

af Søren Bo Steendahl

Din nye content plan er lagt op og mangler kun at blive sendt til godkendelse. Men den ser ikke særlig imponerende ud, mens den ligger der i Excel arket. Desuden ville det være rart at se hvordan din annonce rent faktisk kommer til at se ud, når den engang er lagt ud på Facebook. Ad Mockup generator kan løse dette. 

Tillad mig at introducere Ugens Tool fra Kadaver. De gode folk fra AdParlor har nemlig skabt et værktøj der kan spare dig for meget hovedpine. Ad Mockup Generator kan generere mockups af alle former for annonceformater og opslag til hhv. Facebook, Instagram og Twitter.

Når du har udfyldt diverse felter, kan du downloade din mockup som en billedfil som et en-til-en eksempel af hvordan din annonce vil se ud. Værktøjet er også super nyttigt til at skabe prototyper af content som i kan tage med til møder, pitches osv. Du kunne f. eks. printe din planlagte content plan og lægge den ud foran dig i en tidslinje for at skabe et overblik. Dette kan specielt være nyttigt hvis du skal præsentere din content plan til et mere analogt publikum.

Ad Mockup Generators interface er dejlig nem at navigere i og du behøver nødvendigvis ikke at uploade et billede. Du kan også hente det fra en URL, dine social media profiler eller Google Drive, Dropbox mm.

Mockup_generator

Ad Mockup generator kan også bruges til at lave en lille practical joke til kontoret.

Date_Putin

Har du brug for hjælp til at skabe engagerende indhold på de sociale medier? Så tag en snak med Kadaver, kontakt Søren Bo Steendahl, digital direktør i Kadaver på 26225786 eller smid en mail.

Vil du høre mere om Kadavers verden, få inspiration og invitationer til events som kunne være relevant for dig, så meld dig til nyhedsbrevet, eller klik her hvis du vil læse om flere nye tools.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *