Ugens Tool: Tawk.to – Instant chat med dine kunder

af Søren Bo Steendahl

Savner du også en nem måde at komme i kontakt med besøgende på dit website? Så er Tawk.to værktøjet du står og mangler!

Du kan se et eksempel på Tawk.to på Kadavers hjemmeside i nederste højre hjørne hvor en lille boks siger “Skriv til os”. Du tilkendegiver hvem du er også er du i gang med at live chatte med Kadaver. Der er en rig mulighed for at du også kan få Tawk.to op at køre på dit site, da integrationen kan tilføjes til en række af Content Management Systemer såsom WordPress, Drupal, Joomla osv. Du kan se en oversigt over kompatible systemer her.

Det bedste er at du kan gøre det selv! Opsætningen kræver ingen programmering da det hele kan gøres igennem dit CMS. Du kan også tilpasse modulet så det matcher dit site, dette kræver dog lidt fingerfærdighed.

I løbet af ingen tid er du i direkte 1-1 dialog med en mulig kunde i realtid, det er endda muligt at besvare chatten fra din telefonen så du ikke er fastlåst foran skærmen. Denne mulighed for instant messaging medfører at kommunikationen føles meget mindre formel end hvis det var i en mail og selvfølgelig meget hurtigere.

Chat_eksempel

Her ses et eksempel på Tawk.to chatten. Til venstre er det kunden der chatter med Søren fra Kadaver og til højre ser du Kadavers chat. Den lyserøde tekst du ser er Søren der skriver til en kollega som er skjult for kunden.

Værktøjet gør dig også i stand til monitorere besøgende på dit website i real-tid og reagerer tilsvarende. Ta’ for eksempel scenariet hvor en kunde skriver til dig og spørger om noget teknisk som du ikke er helt sikker i. Så inviterer du bare din IT kyndige kollega med i samtalen, også er i kørende. Du kan endda lige whisper (sende en privat besked) til din kollega i selve samtalen om hvem kunden er, hvor de kommer fra og lign.

Når du har brugt Tawk.to i et stykke tid har du samlet noget data på din og dit teams performance, her kan du gå ind og analysere på jeres data, gennemgå chathistorik mm.

Holdet bag Tawk.to har lavet en lille underholdende reklamefilm med deres maskot.

5 Hurtige til hvorfor du burde bruge Tawk.to

  • Det er gratis
  • Du kan tracke din webtrafik i real-time
  • Det er let at implementere på dit site
  • Kommunikation mellem kunde og virksomhed gøres mere personlig
  • Det kan integreres i stortset alle CMS

Vil du høre om hvordan du kan bruge Tawk.to til at generere mere salg og yde en høj service så tag en snak med Kadaver, kontakt Søren Bo Steendahl, digital direktør i Kadaver på 26225786 eller smid en mail.

Vil du høre mere om Kadavers verden, få inspiration og invitationer til events som kunne være relevant for dig, så meld dig til vores nyhedsbrev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *