Virtual Reality marketing stormer frem

af Martin Villadsen

Har du problemer med at involvere og engagere dine kunder? Liker de ikke dine posts – og scroller bare forbi? Måske er vejen ud af katepinen Virtual Reality, som stadig bliver en mere og mere benyttet markedsføringsaktivitet. Følg med og læs om fordelene ved dette tool og hvordan det kan benyttes!

Virtual Reality som markedsføringsaktivitet, kan styrke engagement, ved at tilbyde en mindeværdig og unik oplevelse, som skiller sig ud, fra alle andre tilgængelige medier. På den måde bliver relationen til brandet stærkere og noget man vil huske fremover. Derfor bør Virtual Reality overvejes, hvis man gerne vil føre en alternativ, men effektiv kampagne – hvis det gøres på den rigtige måde vel og mærke!

Herunder får du tre vellykkede eksempler på de mange muligheder der er, med Virtual Reality som markedsføringsaktivitet.

På bjergbestigning med Merrell

Merrell er et skofirma, som laver vandresko. For at teste deres nyeste model, brugte de Virtual Reality til, at visualisere en bjergbestigning, som forbipasserende kunne prøve. På den måde bliver brugerne aktiveret på en sjov og underholdene måde. Se hvordan herunder:

Fra jord til bord med Patrón Tequila

Patrón Tequila viser turen fra jord til bord, i tilblivelsen af en flaske Tequila. Virtual Reality formatet viser denne proces på en dragende måde, som derved styrker historiefortællingen bag Patrón Tequila.

Kom med bag konceptet for TOMS

TOMS er en virksomhed, der sælger sko og står bag det populære koncept “one for one”. “one for one” betyder, at hvis du køber et par TOMS sko, forærer de et par sko, til en person i nød. Denne video går bag dette koncept i Virtual Reality format, som derved styrker indlevelsen, i forhold til konceptet.

Som ovenstående eksempler viser, er der mange måder Virtual Reality kan anvendes på. Hvis du vil vide mere omkring dette, i forhold til din virksomhed, så kontakt Søren Bo Steendahl på nummeret 26225786 eller mail.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *