Youtube understøtter nu 360 graders live streaming af video

af Thomas Landal

Der kan vidst ikke herske tvivl om, at video er mere populært på de sociale medier end nogensinde før. Seneste trend på flere af de sociale platforme er understøttelse af 360 graders video.

Både Facebook og Youtube har åbnet op for, at man som bruger eller sideejer kan uploade 360 graders video, hvor brugerne selv kan gå på opdagelse i videoen, ved hjælp af mus eller ved at dreje mobilen.

Men nu har Youtube offentliggjort, at de nu også understøtter 360 graders live streaming af video. Det betyder, at du i fremtiden, som virksomhed kan give dine brugere og fans en helt unik oplevelse.

Holder du f.eks. en event, en konference eller er til et spændende live arrangement, så har du mulighed for tage dine brugere et skridt tættere på og give dem følelsen af at være der selv.

Youtube lancerer samtidig med muligheden for 360 graders live streaming også rumlig lyd (spatial audio) i deres On-demand Youtube videoer.

Ifølge Youtube er den nye rumlige lyd med til at give en endnu mere fordybende oplevelse. Da den rumlige lyd, giver dig mulighed for at lytte, som du gør i det virkelige liv, hvor dybde, afstand og intensitet, alle spiller en rolle for lytteoplevelsen.

Derfor, tænk over muligheden for at give dine brugere, kunder eller fans en ekstra oplevelse næste gang du afholder et arrangement eller aktivitet. Det er med til, at engagere dine brugere ekstra i dit indhold og kan give dem en oplevelse, de ellers ikke ville kunne få.

Hvis du vil læste mere om Youtube’s nye annonceformat klik her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *